خرید و واردات دستگاه و تجهیزات صنعتی

اطلاعات بیشتر

شرکت صنایع دانش ارکان آسیا با همکاری شرکای تجاری خود آماده است دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی مورد نیاز شرکت‌ها، سازمان‌ها و صنعتگران ایرانی را از خارج کشور تامین کند. 

رشد تولید داخلی با خرید و واردات دستگاه‌های صنعتی از خارج از کشور

افزایش انتظارات مشتریان، تولید محصولات فن‌آورانه و جدید و نیاز به ارتقا بهره‌وری نیروهای کار باعث افزایش نیاز کارخانجات داخلی به خرید و واردات دستگاه‌های صنعتی از خارج کشور شده است. این دستگاه‌ها می‌توانند باعث افزایش سرعت تولید، افزایش دقت در ویژگی‌های محصول و امکان دریافت استانداردهای جهانی شوند. با درک این نیاز، ما در مجموعه ساینس پیلار، امکان خرید و واردات این دستگاه‌ها از کشورهای صنعتی و پیشرفته را برای شما فراهم کرده‌ایم.

شرکت صنایع دانش ارکان آسیا با همکاری شرکای تجاری خود آماده است دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی مورد نیاز شرکت‌ها، سازمان‌ها و صنعتگران ایرانی را از خارج کشور تامین کند. در این راستا از شما خواهشمندیم فرم مربوطه را تکمیل و ارسال نمایید تا درخواست شما در اسرع وقت بررسی شود.

تکمیل فرم

دلایل واردات دستگاه‌های صنعتی از خارج از کشور

ماشین‌آلات، تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی همواره بخش بسیار بزرگی از کل واردات کشور را تشکیل می‌دهند. برای مثال قیمت ماشین‌آلات و دستگاه‌های صنعتی وارداتی در سال 1401 در حدود 23 میلیارد و 400 هزار دلار بوده است.

توسعه صنایع در ایران در تمامی زمینه‌ها و همچنین ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری‌های بالا برای تولید محصولات جدید، توسعه محصولات، ارتقا اتوماسیون در کارخانجات و … نیاز داخلی به خرید و واردات دستگاه‌های صنعتی از کشورهای خارجی را افزایش داده است. اما چرا خرید این دستگاه‌ها اهمیت دارد؟ در ادامه با برخی از دلایل واردات دستگاه‌های صنعتی از خارج از کشور با خدمات مجموعه‌های معتبری مانند ساینس پیلار آشنا می‌شویم:

  • امکان کنترل کیفیت با سرعت و دقت بیشتر
  • افزایش کمیت در تولید محصولات در واحد زمان
  • برخورداری دستگاه‌های خارجی از فناوری‌های پیشرفته
  • امکان یکپارچه‌سازی دستگاه‌ها با نرم‌افزارهای اتوماسیون صنعتی
  • کاهش پسماندهای ناشی از تولید محصولات
  • خرید دستگاه‌هایی که در ایران تولید نمی‌شوند
  • امکان تولید محصولات فناورانه و دانش‌بنیان
  • افزایش بهره‌وری کارخانجات
  • افزایش ایمنی اپراتورهای ماشین‌آلات صنعتی
  • امکان خرید دستگاه‌های صنعتی از برترین برندهای دنیا

نیازمندی‌های شرکت‌ها به خرید و واردات دستگاه‌های صنعتی خارجی

تقریبا در تمامی صنایع تولیدی از صنایع مادر تا زمینه‌های خاص، نیاز به خرید و واردات ماشین‌آلات، دستگاه‌های صنعتی و حتی ابزارآلات الکترونیکی پیشرفته وجود دارد. از جمله این صنایع می‌توان به صنایع چوب، صنایع فرآوری مواد غذایی، خطوط تولید محصولات کنسروی، صنایع برق، خودروسازی، تولید لوازم خانگی، صنایع تزریق پلاستیک، بسته‌بندی، تجهیزات ساختمانی، نساجی، لوازم ورزشی و … اشاره کرد. هر یک از این صنایع دارای دستگاه‌های صنعتی خاص خود هستند.

در ادامه برخی از این دستگاه‌ها را با توجه صنعت مورد نظر مرور می‌کنیم:

  • صنعت نساجی: دستگاه شانه‌زنی، دستگاه تکمیل نخ، دستگاه بافندگی، دستگاه کشش
  • صنعت چوب: دستگاه برش ام دی اف، دستگاه سی ان سی چوب، دستگاه لبه‌چسبان
  • مواد غذایی: دستگاه اسلایسر، دستگاه تقطیر، دستگاه بلانچ، دستگاه خلال‌کن
  • محصولات کنسروی: دستگاه اتوکلاو، دستگاه سورتینگ، دستگاه دربندی قوطی
  • تزریق پلاستیک: دستگاه هیدرولیک، دستگاه هیبریدی، دستگاه تزریق برقی
  • لوازم یدکی خودرو: کمپرسور رنگ، برش لیزر، دستگاه‌های تست، پرس ضربه‌ای

مقررات و قوانین واردات و گمرک و محدودیت‌ها

واردات موفق دستگاه‌ها و ماشین‌آلات صنعتی کاری تخصصی است که باید توسط مجموعه‌های باسابقه و کارشناسانی انجام شود که با تمامی مراحل و قوانین واردات، گمرک و ترخیص در ایران آشنا باشند. کارشناسان ساینس پیلار (شرکت صنایع دانش آرکان آسیا) دارای سال‌ها تجربه در تمامی مراحل واردات این دستگاه‌ها از منبع‌یابی، حمل‌ونقل و ترخیص در ایران هستند. به‌همین دلیل می‌توانید با خیال راحت سفارش خود را برای واردات این دستگاه‌ها در سایت ما ثبت کنید.

تسلط بالای کارشناسان ساینس پیلار بر ضوابط گمرکی ایران و مراحل ترخیص این دستگاه‌ها باعث کاهش هزینه‌ها و قیمت تمام‌شده این دستگاه‌ها برای مشتریان می‌شود. از سوی دیگر کارشناسان ما با محدودیت‌های واردات این تجهیزات از جمله محدودیت‌های ارزی آشنایی دارند. در ادامه با برخی از قوانین مهم در زمینه واردات و گمرک کالاها در ایران آشنا می‌شویم.

دریافت کارت بازرگانی

امکان واردات دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی از خارج کشور بدون دریافت کارت بازرگانی وجود ندارد. برای اخذ کارت بازرگانی، واردکنندگان باید به وزرات صمت مراجعه کنند و مدارک متنوعی را ارائه کنند. با توجه به این که کار واردات توسط کارشناسان ساینس پیلار انجام می‌شود، بنابراین مشتریان ما نیازی به طی این مراحل ندارند. مزیت دریافت این کارت نیز در امکان ترخیص کالا از گمرک، امکان واردات کالا از مناطق آزاد تجاری و … است.

برخورداری از مجوزهای لازم

در کنار مجوزهای فرد واردکننده، واحدهای صنعتی نیز باید دارای مجوزهای فعالیت قانونی از جمله کد اقتصادی، پروانه بهره‌برداری، جواز تاسیس و … باشند تا هیچ مانعی برای واردات و ترخیص دستگاه‌های صنعتی وجود نداشته باشد.

دریافت پروفرما و ثبت سفارش

پروفرما یکی از اسناد بازرگانی است که آن را می‌توان نوعی پیش‌فاکتور در زمان واردات دانست که از سوی تامین‌کننده یا فروشنده دستگاه‌های صنعتی در خارج از کشور ارائه می‌شود. همچنین واردکننده باید سفارش خرید این دستگاه‌ها را در وزرات صمت ثبت کند. ثبت سفارش در وزارت صمت همچنین به‌ این معنا است که مانع و محدودیت قانونی برای واردات این دستگاه وجود ندارد.

ترخیص دستگاه صنعتی از گمرک

مراحل ترخیص تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی از گمرک در واقع از همان لحظه دریافت پروفرما و پکینگ لیست شروع می‌شود. زیرا واردکننده در کمرگ داخلی نیز باید این مدارک را برای ارائه در اختیار داشته باشد. بنابراین در کمرگ‌های ایران، ابتدا اسناد لازم تکمیل و ارائه می‌شوند و پرونده ترخیص ایجاد می‌شود. مراحل دیگر نیز شامل مواردی مانند تنظیم پیش‌نویس دوراظهاری، بررسی و تایید پرونده توسط کارشناسان گمرک و دریافت دستگاه‌ صنعتی از گمرک می‌شود.

قوانین کشور مبدا برای واردات دستگاه صنعتی و قوانین تجارت بین‌المللی

کارشناسان ساینس پیلار دارای تسلط بالا بر قوانین تجارت بین‌المللی هستند. علاوه‌ بر این واردکننده دستگاه‌های صنعتی باید در کنار قوانین داخلی و بین‌المللی با قوانین کشورهای مبدا واردات نیز آشنایی داشته باشد. برای مثال کشور چین دارای قوانین صادراتی و گمرکی خاص است و واردکننده پیش از هر اقدامی برای خرید دستگاه صنعتی در چین و پرداخت وجه باید با این قوانین آشنایی داشته باشد. لازم به ذکر است که در کشورهای گوناگون شرکت‌های ارائه دهنده خدمات حمل‌ونقل نیز دارای قوانین مختلفی هستند و ممکن است برخی قراردادها در برخی کشورها دارای جزئیات متفاوت باشند.

هزینه‌های واردات دستگاه‌های صنعتی

مجموعه‌های صنعتی نیاز دارند که با هزینه‌های واردات و خرید دستگاه‌های صنعتی از خارج از کشور آشنا باشند تا بتوانند هزینه‌های این روش را مدیریت کنند. برای این کار کافی است شما نوع دستگاه و اطلاعات دیگر را در فرم نیازسنجی در سایت ما ثبت کنید. کارشناسان ساینس پیلار بعد از بررسی اولیه، هزینه مورد نظر را برای شما برآورد می‌کنند. با این حال شما نیز باید با انواع هزینه‌های واردات این دستگاه‌ها آشنایی داشته باشید. در ادامه برخی از این هزینه‌ها را با هم مرور می‌کنیم.

هزینه خرید دستگاه صنعتی

یکی از مهم‌ترین هزینه‌های واردات دستگاه صنعتی، هزینه خرید آن از شرکت سازنده دستگاه یا شرکت عرضه‌کننده دستگاه در کشور مبدا است. ساینس پیلار دارای ارتباطات تجاری گسترده با بسیاری از مجموعه‌های تولید کننده این دستگاه‌ها در کشورهای گوناگون مانند چین، آلمان، فرانسه و ترکیه و همچنین شرکت‌های بازرگانی عرضه کننده این دستگاه‌ها از برندهای اصلی در کشور امارات است. بنابراین دستگاه مورد نظر را دقیقا بر اساس مشخصات اصلی و از برند مورد نظر شما با کمترین قیمت ممکن خریداری کنیم تا هزینه‌های مشتریان خود را کاهش دهیم.

هزینه باربری

دریافت خدمات از شرکت‌های حمل‌ونقل دارای هزینه‌های مختلفی است. تعیین این هزینه به عوامل گوناگونی بستگی دارد. نوع روش حمل‌ونقل از انواع حمل‌ونقل دریایی، هوایی، جاده‌ای و ریلی از مهم‌ترین این عوامل است. دیگر عوامل نیز شامل مواردی مانند کشور مبدا حمل‌ونقل و فاصله آن با ایران، هزینه‌های حمل‌ونقل از انبار گمرک تا محل کارخانه مشتریان، وزن دستگاه، ابعاد دستگاه، تعداد دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز و … دارد.

هزینه بیمه باربری

تامین امنیت و سلامت دستگاه‌های صنعتی علاوه‌بر استفاده از خدمات شرکت‌های معتبر حمل‌ونقل نیاز به ثبت قراردادهای بیمه باربری بین‌المللی دارد. این بیمه‌نامه‌ها باعث می‌شوند تا در صورت بروز هر گونه مشکل در طول مسیر و وارد آمدن آسیب به محموله، خسارت‌های مالی ایجاد شده جبران شوند. برای مثال در حال حاضر شرکت‌های مختلفی در ایران قراردادهای بیمه وارداتی را برای انواع روش‌های حمل بار به ایران و انواع کالاها و تجهیزات صنعتی ارائه می‌دهند. بنابراین هزینه این بیمه‌نامه‌ها یکی از عوامل موثر بر هزینه کل واردات این دستگاه‌ها است.

هزینه انبارداری

در بسیاری از مواقع اختلاف زمانی بین دریافت دستگاه در کشور مبدا و شروع فرآیند حمل‌ونقل در آن کشور نیاز به دریافت خدمات انبارداری را به ضرورت تبدیل می‌کند. همچنین هزینه انبارداری در انبار گمرکات داخلی نیز از جمله هزینه‌هایی هستند که بر هزینه‌های مجموع واردات می‌افزایند. در مورد اول گاهی تنوع تجهیزات و نیاز به خرید و دریافت آن‌ها از چندین کارخانه در کشور مبدا باعث نیاز به دریافت خدمات انبار می‌شود. این هزینه‌ها به وزن و ابعاد دستگاه، طول مدت باقی ماندن دستگاه در انبار و نوع و ویژگی‌های انبار مورد نظر بستگی دارند.

هزینه‌های گمرکی

یکی دیگر از هزینه‌هایی که واردکنندگان دستگاه‌های صنعتی باید آن‌ را بپردازند هزینه گمرک است که خود شامل هزینه‌های متعددی می‌شود. هزینه انبارداری در کمرگ یکی از این هزینه‌ها است و هزینه‌های دیگری را نیز مانند باربری، صفافی یا بارچینی، تعرفه‌بندی، آزمایش، بارگیری، کارشناسی و بررسی پرونده، بدرقه کالا و … در برمی‌گیرد.

عوامل موثر بر هزینه خرید دستگاه‌های صنعتی خارجی

تنوع بالای دستگاه‌های صنعتی و برندهای تولید کننده، اعلام قیمت آن‌ها را غیرممکن می‌کند. با این حال عوامل مختلفی بر تعیین قیمت آن‌ها تاثیر دارند. پیش از هر چیز نوع دستگاه و کاربرد آن می‌تواند تعیین کننده حدود قیمت آن باشد. با این حال این موارد نیز برای تعیین نرخ کافی نیستند زیرا هر دستگاه ممکن است فناوری‌های متفاوتی برای ارائه کاربردهای مورد نظر استفاده کند که در تعیین نرخ تاثیرگذار هستند. دیگر عوامل موثر در این زمینه شامل متریال‌های ساخت دستگاه، استانداردهای تولید دستگاه، برند تولید کننده، فناوری نظارت اتوماتیک، فناوری‌های تامین ایمنی و … هستند.

واردات دستگاه‌های صنعتی از کشورهای گوناگون توسط ساینس پیلار

ساینس پیلار افتخار دارد که فقط یک فروشنده دستگاه‌های صنعتی نیست. خدمات متنوع و باکیفیت ما در این زمینه، شرکت ما را به یک شریک تجاری قابل اطمینان برای صنایع داخلی در زمینه منبع‌یابی دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی سبک و سنگین تبدیل کرده است. ما دستگاه‌های مورد نیاز صنعت شما را از برترین برندها و تولیدکنندگان در کشورهای پیشرفته دنیا از جمله کشورهای اتحادیه اروپا و دیگر کشورهای جهان با بهترین قیمت ممکن وارد می‌کنیم. در ادامه با برخی از کشورهای مبدا برای واردات این دستگاه‌ها با خدمات ساینس پیلار آشنا می‌شویم.

واردات دستگاه‌های صنعتی از ترکیه

بر اساس اطلاعات سایت Turkishmachinery کشور ترکیه در سال 2022 معادل 25.5 میلیارد دلار ماشین‌آلات و دستگاه‌های صنعتی را به کشورهای مختلف دنیا صادر کرده است. کیفیت این دستگاه‌ها در حدی است که بیش از 200 کشور دنیا از تجهیزات صنعتی تولید ترکیه استفاده می‌کنند. بنابراین صنایع داخلی می‌توانند با خیال راحت از دستگاه‌های صنعتی تولیدی ترکیه استفاده کنند. از سوی دیگر ترکیه از کشورهای پیشرفته در صنایعی مانند نساجی، تجهیزات ارتباطات رادیویی و مخابراتی، کشاورزی و لوازم خانگی است و دستگاه‌های خطوط تولید این صنایع را می‌سازد. بنابراین صاحبان صنایع در ایران می‌توانند انواع دستگاه‌ها در این زمینه‌ها را از این کشور خریداری کنند.

واردات دستگاه‌های صنعتی از امارات

اگرچه کشور امارات متحده عربی از کشورهای پیشرفته در زمینه تولید دستگاه‌های صنعتی به‌شمار نمی‌آید اما این کشور در زمینه دیگری به شهرت رسیده است و آن هم بازرگانی است. در واقع برترین برندهای جهانی در تمامی زمینه‌ها دارای شعبی برای عرضه محصولات خود در شهر دبی هستند. به‌همین‌دلیل بسیاری از صاحبان صنایع در کشورهای منطقه خاورمیانه و حتی کشورهای دیگر دنیا ترجیح می‌دهند دستگاه‌های صنعتی را از این کشور وارد کنند. نزدیکی امارات متحده عربی به ایران و امکان حمل‌ونقل دریایی و هوایی از دبی به ایران از مزایای واردات از دبی است. ساینس پیلار هر گونه دستگاه و تجهیز صنعتی مورد نیاز شما را در کمترین زمان از دبی به ایران وارد می‌کند.

واردات دستگاه‌های صنعتی از آلمان

آلمان برترین اقتصاد اروپا و یکی از برترین کشورهای صنعتی جهان است. ارتباط نزدیک صنایع آلمان با دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقات صنعتی باعث رشد روزافزون این صنایع و بهره‌مندی از فناوری‌های پیشرفته شده است. به‌همین دلیل آلمان یکی از محبوب‌ترین کشورهای دنیا برای خرید دستگاه‌های خطوط تولید و ماشین‌آلات صنعتی در دنیا به‌شمار می‌آید. بر اساس آمارهای بانک جهانی، آمار واردات دستگاه‌های صنعتی ایران از کشور آلمان در سال 2021 بیش از 509 میلیون دلار بوده است. ما می‌توانیم انواع دستگاه‌های مورد نیاز مشتریان خود را از برندهای مشهور آلمانی تامین و وارد کنیم.

واردات دستگاه‌های صنعتی از فرانسه

ایران در سال 2021 در مجموع در حدود 29 میلیون دلار تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی را از فرانسه خریداری کرده است. این تجهیزات و دستگاه‌ها عموما در زمینه‌هایی مانند دستگاه‌های خطوط تولید لوازم آرایشی و بهداشتی بوده‌اند. از سوی دیگر فرانسه دارای صنایع پیشرفته و در سطح جهانی در زمینه‌های خودروسازی، تولید لوازم یدکی، عطر، مواد غذایی، کالاهای لوکس و لوازم خانگی است و صنایعی با مقیاس بزرگ نیز دستگاه‌های این صنایع تولیدی را می‌سازند. مازاد تولیدات این مجموعه‌ها به کشورهای خارجی از جمله ایران صادر می‌شود.

واردات دستگاه‌های صنعتی از انگلیس

کشور انگلیس در زمینه‌های داروسازی، صنایع شیمیایی و پزشکی و لوازم خانگی از کشورهای پیشرفته دنیا به‌شمار می‌آید. این کشور همچنین در سال‌های اخیر رشد بسیار بالایی در تولید و فرآوری مواد غذایی داشته است. انگلیس همچنین از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان دستگاه‌ها و ماشین‌آلات صنعتی است. تا جایی که در سال 2021 آمار صادرات انگلیس در این زمینه به 49 میلیارد دلار رسید. تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی این کشور همچنین به دقت و طول عمر بالا شهرت دارند. از دیگر بخش‌های قدرتمند تولید دستگاه‌های صنعتی انگلیسی می‌توان به بخش تولید دستگاه‌های صنایع نساجی اشاره کرد.

واردات دستگاه‌های صنعتی از چین

چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران در سراسر جهان است و تولیدکنندگان ایرانی انواع مواد اولیه و ماشین‌آلات صنعتی را از این کشور وارد می‌کنند. چین را با لقب کارخانه دنیا می‌شناسند زیرا این کشور تقریبا هر چیزی را که بتوانیم تصور کنیم، می‌سازد. کشور چین همچنین از برترین کشورهای جهان در تولید و صادرات دستگاه‌های صنعتی است کشور ایران در سال 2021 نزدیک به 40 میلیارد دلار تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات صنعتی را از چین وارد کرده است که مربوط به تمامی بخش‌های صنعت داخلی بوده‌اند. ساینس پیلار آمادگی دارد تا هر نوع دستگاه صنعتی مورد نیاز هر یک از صنایع داخلی را از کشور چین وارد کند.

روش‌های حمل‌ونقل دستگاه‌های صنعتی از خارج کشور

یکی از مهم‌ترین مراحل در خرید و واردات دستگاه‌های صنعتی از خارج کشور، انتخاب روش حمل‌ونقل و انجام آن است. حمل‌ونقل این دستگاه‌ها به روش‌های حمل‌ونقل دریایی، هوایی و زمینی انجام می‌شود که حمل‌ونقل زمینی نیز خود به دو گروه حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی قابل تقسیم است. انتخاب روش حمل‌ونقل به ابعاد و وزن دستگاه‌ صنعتی مورد نظر، کشور مبدا واردات و برخی نیازهای سفارش‌دهنده مانند دریافت دستگاه در زمان کمتر بستگی دارد. ما در مجموعه ساینس پیلار بر اساس این موارد بهترین روش‌های حمل محموله به داخل کشور را به شما پیشنهاد می‌دهیم. در ادامه با این روش‌ها آشنا می‌شویم.

حمل‌ونقل هوایی دستگاه‌های صنعتی

اگر دستگاه صنعتی شما دارای وزن و ابعاد بسیار بالا نباشد و بخواهید آن را در کمترین زمان تحویل بگیرید، امکان حمل آن با هواپیماهای باری وجود دارد. البته با انتخاب این روش هزینه‌های حمل بار نسبت به روش‌های دیگر افزایش پیدا می‌کند اما در زمان حمل بار صرفه‌جویی می‌شود. با توجه به وزن و ابعاد این دستگاه‌ها از هواپیماهای باری با ظرفیت بار بالا استفاده می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان از هواپیمای باری بویینگ ۷۳۷ اشاره کرد. از مزایای این روش حمل بار نیز می‌توان به امنیت دستگاه‌ها از نظر دزدی، اطمینان از سلامت کالا و … اشاره کرد.

حمل‌ونقل دریایی دستگاه صنعتی

یکی از رایج‌ترین روش‌های حمل‌ونقل ماشین‌آلات، تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی به داخل کشور، حمل‌ونقل دریایی است. برای استفاده از این روش حمل‌ونقل کشور مبدا نیز باید دارای بندر برای پهلو گرفتن کشتی‌های باری باشد. در ایران نیز می‌توان از بنادر شمال و جنوب کشور برای استفاده از این روش استفاده کرد. یکی از نکات مهم در استفاده از این روش نیز آشنایی با نوع قرارداد حمل‌ونقل در کشور مبدا است. برای مثال ممکن است فروشنده دستگاه صنعتی هزینه انتقال بار به بندر را نیز تقبل کند و یا واردکننده باید از طریق شرکت حمل‌ونقل، دستگاه را از محل عرضه یا تولید دریافت کند.

روش حمل‌ونقل دریایی از کاربردی‌ترین روش‌ها برای حمل بارهای سنگین مانند دستگاه‌های صنعتی است. به‌ویژه که هزینه‌های حمل بار را کاهش می‌دهد. با این حال  باید توجه داشته باشید که این روش نیز دارای پیچیدگی‌های خاص خود است. با این حال مجموعه ساینس پیلار آماده است تا این پیچیدگی‌ها را برای شما تسهیل کند لذا هیچ‌گونه نگرانی از این بابت وجود ندارد.

حمل‌ونقل جاده‌ای دستگاه‌های صنعتی

حمل‌ونقل جاده‌ای به کمک خودروهای باری سنگین مانند تریلی انجام می‌شود. این روش حمل‌ونقل برای واردات از کشورهایی مناسب است که دارای مسیر مناسب برای واردات از طریق دریا نیستند. برای مثال امکان واردات تجهیزات صنعتی از ترکیه با این روش وجود دارد. از سوی دیگر در بسیاری از موارد روش‌های حمل‌ونقل دریایی و هوایی نیز با حمل‌ونقل جاده‌ای در کشور مبدا و مقصد برای دریافت دستگاه از تامین‌کننده و تحویل دستگاه به مشتری کامل می‌شوند.

حمل‌ونقل ریلی دستگاه‌های صنعتی

در صورت وجود زیرساخت شبکه راه‌آهن از کشور مبدا تا کشور مقصد معمولا امکان حمل تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی به کشور وجود دارد. قطارهای باری نیز امروزه دارای کانتینرهایی با گنجایش و ابعاد مختلف هستند که کار حمل‌ونقل دستگاه‌های صنعتی را آسان می‌کنند. این روش حمل‌ونقل برای واردات دستگاه‌های صنعتی از کشورهای شمال ایران و ترکیه رواج دارد.

سفارش واردات و خرید دستگاه صنعتی خارجی از ساینس پیلار

صنایع داخلی با واردات دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی می‌توانند سرعت و بهره‌وری تولید را افزایش داده و محصولاتی با تنوع و کیفیت بالاتر را تولید کنند. ساینس پیلار (شرکت صنایع دانش آرکان آسیا) یک مجموعه باسابقه در زمینه بازاریابی و فروش محصولات فناورانه است. ما تمامی نیازهای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان را تامین می‌کنیم. از دیگر خدمات مجموعه ما، تامین هر نوع تجهیز و دستگاه‌های صنعتی برای انواع صنایع تولیدی داخلی از صنایع مادر، صنایع خرد و شرکت‌های دانش‌بنیان است.

ساینس پیلار دارای ارتباطات تجاری خوب برای تامین دستگاه‌های صنعتی از برندهای مشهور می‌باشد. ما همچنین صفر تا صد واردات این دستگاه‌ها را برعهده می‌گیریم. بنابراین فقط کافی است در فرم نیازسنجی اطلاعات درخواستی را تکمیل و ارسال کنید تا برآورد هزینه واردات دستگاه مورد برای شما انجام شود. کارشناسان ساینس پیلار از بهترین روش‌های حمل‌ونقل برای واردات دستگاه‌ها استفاده می‌کنند و تسلط بالای این افراد باعث کاهش هزینه‌های خرید و تامین سلامت دستگاه می‌شود. شما می‌توانید برای دریافت خدمات مشاوره نیز با همکاران ما در این مجموعه تماس بگیرید.

شرکت صنایع دانش ارکان آسیا با همکاری شرکای تجاری خود آماده است دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی مورد نیاز شرکت‌ها، سازمان‌ها و صنعتگران ایرانی را از خارج کشور تامین کند. در این راستا از شما خواهشمندیم فرم مربوطه را تکمیل و ارسال نمایید تا درخواست شما در اسرع وقت بررسی شود.

تکمیل فرم